Maak kennis met

Piacere Puro

“Het is mijn ambitie om iedereen kennis te laten maken met verse pasta’s en ambachtelijke pastabereidingen. Ik wil mijn klanten mee nemen in mijn beleving van hoe ik eten ervaar en mogelijkheden die pasta biedt. Dit is de passie achter Piacere Puro.”

Liefde voor verse en eerlijke producten is bij Dennis Cornelis al op vroege leeftijd ontstaan. Hij is opgegroeid in Breskens, Zeeuws-Vlaanderen, waar hij van jongs af aan al interesse toonde in, onder andere, het verbouwen van zijn eigen groenten en fruit en het werken in de horeca.

Dennis heeft gestudeerd aan de Hotelschool ter Groene Poorte in Brugge, België. Tijdens zijn opleiding heeft hij stagegelopen bij Chalet Royal en heeft hij daarna een stage in Adare Manor, Ierland gelopen. Zijn laatste stageadres was Restaurant Pirandello, wat destijds een van de beste Italiaanse restaurants van de Benelux was. Hier is zijn passie voor Italië en het bereiden van verse pasta en andere Italiaanse gerechten opgebloeid. Na zijn stage heeft Dennis nog zeven jaar lang met veel plezier gewerkt bij Pirandello. Hierna heeft hij nog 4 jaar in andere toprestaurants gewerkt tot hij besloot om als freelance chef verder te gaan. Zodoende heeft hij zes jaar lang verschillende restaurants geholpen met opstarten, waaronder het Michelinster restaurant Spetters.

Op 18-jarige leeftijd liep Dennis al rond met het idee om eigen Italiaanse pasta’s te maken. Ondertussen is hij alweer 26 jaar werkzaam in de keuken en horeca, waar hij enorm veel heeft gezien en geleerd. Met al deze ervaring op zak acht hij nu de tijd rijp om zijn kennis en passie te delen met iedereen via zijn eigen nieuwe project: Piacere Puro.

Sinds oktober 2017 maakt Dennis verse ambachtelijke pasta en pastabereidingen met natuurlijke producten. Alle soorten pasta worden met pure liefde en met de hand door hem vervaardigd. Voor alle wensen staat hij open en denkt hij met de klanten mee om tot een uniek, op maat gemaakt product te komen.

Maak kennis met onze overheerlijke verse pasta’s en ambachtelijke pastabereidingen en laat je verassen door unieke smaakbelevingen

Piacere Puro is begonnen als een Italiaans Mediterraans georiënteerde lunchroom en delicatessezaak, maar is al snel uitgegroeid tot een leverancier van verse en ambachtelijke pasta’s. Wij hebben een grote liefde voor verse en eerlijke producten en willen deze graag met iedereen delen. Al onze producten worden geheel volgens eigen recept en in eigen keuken gemaakt.

Wij streven ernaar om creatieve, vernieuwende en op maat gemaakte producten te blijven produceren. Wij werken vaak samen met andere gepassioneerde ondernemers en uit deze samenwerkingen komen regelmatig nieuwe en unieke ideeën tot stand.

Onze missie is om de consument en de horeca kennis te laten maken met de Italiaanse Mediterrane keuken middels onze eigen verse pasta’s en pastagerechten van hoog niveau. Wij willen laten zien dat kwaliteit ook tegen een betaalbare prijs verkrijgbaar kan zijn.