Pasta's

Maak kennis met onze

ambachtelijke pasta's

Wij bereiden al onze pasta’s met verse ingrediënten, zo min mogelijk smaakversterkers en zonder kunstmatige kleurstoffen. Door het gebruik van verse groentes, zoals biologische bietensap, verse spinazie en specerijen krijgen onze pasta’s mooie felle kleuren. De pasta’s worden door bronzen mallen geperst, waardoor er een ruwe structuur ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de saus beter aan de pasta hecht en dit resultaat in een optimale smaakbeleving.

Onze pasta’s worden vers geleverd, hebben een korte kooktijd, zijn houdbaar tot ten minste tien dagen na de productie en kunnen uitstekend in de diepvries bewaard worden.

Geniet van de overheerlijke

Piacere Puro Producten

op maat gemaakte

italiaanse producten

Om iedere chef de mogelijkheid te bieden om zijn eigen smaak en visie te vertalen in onze producten bieden wij productontwikkeling en maatwerk aan. Samen met de chef gaan we aan de slag om zijn idee om te zetten naar een uniek en tot in de puntjes uitgebalanceerd product, waarmee hij zich echt kan onderscheiden. Van een pasta workshop in eigen keuken tot persoonlijke begeleiding, alles is mogelijk bij Piacere Puro.

Wil je graag meer informatie over onze producten of ontvang je graag een proefpakket? Neem dan contact met ons op.

Geniet van de overheerlijke

Piacere Puro Producten