Assortiment

Al onze pasta’s worden bereid met verse ingrediënten, zo min mogelijk smaakversterkers en zonder kunstmatige kleurstoffen. Doordat wij onze pasta’s door bronzen mallen persen ontstaat er een licht ruwe structuur wat ervoor zorgt dat de saus beter hecht aan de pasta.

Maak kennis met onze

ambachtelijke pasta's

Wij bereiden al onze pasta’s met verse ingrediënten, zo min mogelijk smaakversterkers en zonder kunstmatige kleurstoffen. Door het gebruik van verse groentes, zoals biologische bietensap, verse spinazie en specerijen krijgen onze pasta’s mooie felle kleuren. De pasta’s worden door bronzen mallen geperst, waardoor er een ruwe structuur ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de saus beter aan de pasta hecht en dit resultaat in een optimale smaakbeleving.

Onze pasta’s worden vers geleverd, hebben een korte kooktijd, zijn houdbaar tot ten minste tien dagen na de productie en kunnen uitstekend in de diepvries bewaard worden.

handgemaakte

Gevulde pasta's

Onze gevulde pasta’s worden uitsluitend gemaakt met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Wij bereiden onze producten geheel in eigen keuken. In onze producten worden alleen natuurlijke ingrediënten en toevoegingen gebruikt. Al onze gevulde pasta’s worden stuk voor stuk met de hand bereid. Op deze manier kunnen wij gevulde pasta’s van top kwaliteit waarborgen.

Onze vers gemaakte bouillons vormen gedeeltelijk de basis voor onze gevulde pasta’s en enkele sauzen. Daarnaast gebruiken we voor het deeg uitsluitend semolina en eigeel. Dit resulteert in een mooie en volle smaak.

Huisgemaakte ambachtelijke bouillons van Piacere Puro

bouillons

Onze bouillons en fonds worden op een klassieke en ambachtelijke wijze met veel aandacht bereid. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend verse ingrediënten wat resulteert in een volle smaak.

Onze favoriet is de schaaldieren bouillon. Deze wordt gemaakt van verse langoustine, garnalen, diverse verse groentes en witte wijn. Deze bouillon dient als perfecte basis voor onze klassieker de cannelloni met gamba’s, champignons en zeekraal.

Huisgemaakte ambachtelijke sauzen van Piacere Puro

sauzen

Ook onze sauzen bereiden wij in eigen keuken met uitsluitend verse ingrediënten en producten van hoogwaardige kwaliteit. De sauzen hebben een volle smaak en zijn perfect te combineren met onze pasta's.

Onze favorieten zijn de klassieke bolognese saus, carbonara saus en de tomaat basilicum saus. Uiteraard kunnen wij ook sauzen produceren afgestemd op je persoonlijke wensen.

handgemaakte

Lasagne's

In onze keuken maken wij verschillende soorten verse lasagne. De klassieker, Lasagne Bolognese, die wordt gemaakt met rundergehakt, tomaten, verse groenten en kruiden is de absolute favoriet. Ook kunnen wij op aanvraag andere smaken produceren. Ook onze lasagne wordt met uitsluitend verse producten gemaakt.

Uiteraard maken we ook onze eigen bechamelsaus en gebruiken we onze eigen overheerlijke pasta vellen om de lasagne in laagjes op te bouwen en toppen we het geheel af met veel mozzarella.

nieuwe vegatarische

FLX Groenteburgers

In samenwerking met Landwaart Culinair hebben wij de FLX Foods groenteburgers ontwikkeld. In tegenstelling tot traditionele vleesvervangers die op basis van soja zijn gemaakt, zijn de FLX Foods Groenteburgers gemaakt op basis van groente. Deze burgers worden op ambachtelijke wijze geproduceerd en bestaan voor 60% uit verse groente. De focus ligt dus echt op ambacht, smaak en groente en dat is zeker te proeven.

De serie van FLX Foods bestaat uit vier groenteburgers, gemaakt van spinazie, broccoli, rode bieten en paddenstoelen.

Geniet van de overheerlijke

Piacere Puro Producten

op maat gemaakte

italiaanse producten

Om iedere chef de mogelijkheid te bieden om zijn eigen smaak en visie te vertalen in onze producten bieden wij productontwikkeling en maatwerk aan. Samen met de chef gaan we aan de slag om zijn idee om te zetten naar een uniek en tot in de puntjes uitgebalanceerd product, waarmee hij zich echt kan onderscheiden. Van een pasta workshop in eigen keuken tot persoonlijke begeleiding, alles is mogelijk bij Piacere Puro.

Wil je graag meer informatie over onze producten of ontvang je graag een proefpakket? Neem dan contact met ons op.