Bouillons
huisgemaakte
Bouillons
Onze bouillons en fonds worden op een klassieke en ambachtelijke wijze met veel aandacht bereid. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend verse ingrediënten wat resulteert in een volle smaak.
Onze favoriet is de schaaldieren bouillon. Deze wordt gemaakt van verse langoustine, garnalen, diverse verse groentes en witte wijn. Deze bouillon dient als perfecte basis voor onze klassieker de cannelloni met gamba’s, champignons en zeekraal.
op maat gemaakte
italiaanse producten
Om iedere chef de mogelijkheid te bieden om zijn eigen smaak en visie te vertalen in onze producten bieden wij productontwikkeling en maatwerk aan. Samen met de chef gaan we aan de slag om zijn idee om te zetten naar een uniek en tot in de puntjes uitgebalanceerd product, waarmee hij zich echt kan onderscheiden. Van een pasta workshop in eigen keuken tot persoonlijke begeleiding, alles is mogelijk bij Piacere Puro.
Wil je graag meer informatie over onze producten of ontvang je graag een proefpakket? Neem dan contact met ons op.